ryhmakuva1-500x333

RealLift koulutti nosto-osaajia

Palfinger Platforms GmbH on Palfinger konsernin tytäryhtiö, joka valmistaa kuorma- ja pakettiautoalustaisia henkilönostimia 9-103 metrin työkorkeuteen. Palfinger-konsernin liikevaihto on noin 1 miljardi euroa.

Palfinger on nopeassa tahdissa uudistanut ja päivittänyt mallisarjansa uudet koneet. Oheisessa kuvassa taustalla Jalo & Jalo Oy:n 53 metrinen kuorma-autoalustainen henkilönostin marraskuussa koulutuksen kohteena, koska siinä on yleisin ja vastaava ohjausjärjestelmä kuin suurimmassa osassa 2000-luvulla toimitetuissa koneissa. Kyseiset ammattiosaajat ovat suorittaneet jo Level 3- ja 2-tason hydrauli- ja sähköosion jo helmikuussa, eli nyt saadaan lisää osaamista ylimpään eli Level 1 -tasoon. Isompiin koneisiin voidaan tehdä asetuksia ja muutoksia itsenäisesti tai Tele-Com:in kautta GSM-yhteydellä, silloinkin tarvitaan osaava teknikko koneen vieressä, joka tietää millaisessa asennossa tukijalat ja puomisto yms. kulloinkin on.

RealMachinery Oy:n tytäryhtiö RealLift Oy maahantuojana henkilönostimille järjesti Keravan toimipisteessä huoltokoulutuksen parantaakseen valtakunnan laajuisesti huoltoverkostoaan niin omille miehille kuin huoltopartnereille.

Lue koko artikkeli: Europörssistä.

Julkaistu: Artikkelit