EDUSTUKSEMME

Haulotte on maailmanluokkainen henkilö- ja materiaalinostin valmistaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa monia tuotteita, jotka helpottavat työntekoa nostimia vaativissa tehtävissä. Haulotten valikoimaan kuuluvat muun muassa kurottajat sekä koneisto- ja työkalulavat.

Tutustu Haulotten tarjontaamme täällä.

 

Innovatiivinen, luotettava sekä kustannustehokas. Nämä ominaisuudet yhdistyvät Palfingerin nostoratkaisuissa kaupallisissa sekä merellisissä ympäristöissä. Palfingerin valikoimaan kuuluvat muun muassa  kuormausnosturit, satamien nosturit sekä konttien käsittelyyn tarkoitetut järjestelmät.

Tutustu Palfingerin tarjontaamme täällä.

Luotettavat ja tuottavat Grove teleskooppinostureilla vaikeammatkin nostot onnistuvat. Grove nostureissa on useita eri patentoituja teknologioita, kuten MEGATRAK jousitus ja MEGAFORM puomiston suunnittelu ja nämä takaavatkin markkinoiden toimivimman ratkaisun. Haastavatkaan maastot eivät ole ongelma näille nostureille ja Grove nosturit ovatkin valinta huippuluokan toimintaa vaativille asiakkaille.

Tutustu Groven tarjontaamme täällä.

Potain on johtava torni- sekä itsestään kokoavien nosturien valmistaja jo vuodesta 1928. Potain on myynyt yli 100 000 nosturia maailmanlaajuisesti ja tarjoaa yli 60 tuotetta eri tuotevalikoimissa.

Tutustu Potainin tarjontaamme täällä.